Monday, 1 August 2011

aku tak sabar tengok anak aku membesar sempurna ~

assalamualaikum . aku baru habis terawih tadi . dekat sini dengan sabah lebih kurang jaa suasana terawih . tapi terawih tadi bestt . sebab imam punya alunan suara baca surah al fatihah n surah2 pendek memang menggamat hati ku . kalau imam tadi menjadi imam solat terawih sepanjang bulan ramdhan ni , aku tak akan tinggal terawih . memang besttt . semangat aku mau solatt terawih tadii . hehe . 


tyme solat tadi ada budak lelaki solat sebalah aku . anak-anak staff dekat tempat aku praktikal . budak yang solat sebelah aku tadi tuu comell . hensemboy n smarty boyy . dia lebih semangat dari aku solat tau tak . geram tngok budak kecil tuu . aku mula laa ingat anak aku dekat sabah tu yang comell . hmm . rinduu sangat dengan baby rizqy . perasan tak klau aku buat entry , mesti aku selitkan ' rindu ' dengan anak aku . korang pun tahu kan , aku memang rindu dengan anak aku . tak puas lagi aku dengan anak aku bersama-sama . maklumlaa , anak pertama . korang pun akan rasa aura - aura anak pertama bila kamu dah kawin , then ada anak . memang xcited habiss . sumpahh ! aku tak tipu . aduhhh . rinduuuu rinduuu rinduuuuu ;( 
tak sabar rasanya tngok baby ku membesarr . aku pun nak juga bawa anak aku pergi shopping sama-sama , pegi solat sama-sama . pakai baju yang sama , pakai baju raya yang sama kaler . huhu . lama lagii semua tuu . kalau panjang umurr insyaallah sempatt .

okay , sampai sini saja dulu . babaiii :)

4 comments:

Syah_Ridzeah said...

haa.. si ayanya mau sama2 sama si rizqy.. kesian si ibu.. sndiri2 lagi.. kehkeh.. nnti tambah lagi kasi teman si ibu pulaa.. ;)

AyaaRizqy said...

hehe . mseti la mau sama2 bha ejaa . nnti kaw pun sama jgk tuu :)

Syah_Ridzeah said...

hehe.. kasi tambah lagi sorang bhaa.. adik rizqy.. hhee..

AyaaRizqy said...

jangann la gelojoh ejaa . kw nii . haha . sabarlaa . bini pun blom sembuh lagi , kw dah syorkan tambah adik lagi . hahaha . geljoh mu jgn kasi ketara ok ~ haha