Monday, 28 November 2011

last week praktikal ~

Assalamualaikum ... last aku buat entry pasal kawan-kawan aku hari tu kann . sekarang aku nak buat entry yang lain pulak . okay sekarang sudah pun sedia maklum  budak-budak Politeknik yang tengah menjalani Latihan industri sekarang tengah struggle buat final report termasuk aku .. arghhhh . macam-macam perasaan buat final report ni .. kalau dah siap lain cerita laa . sekarang ni aku cerita final report yang belum siap .. aduhh ..

minggu ni last aku praktikal di institut kemahiran belia negara temerloh pahang . perasaan bercampur baur disebabkan suasana di sabah dan juga di semenanjung ni . yang di sabah tu , cerita dia macam ni . aku pun tak sabar nak jumpa keluarga kecil ku .. rindu aku dengan anak bini ku macam tak terkira sudah . kamu pun semua tau aku hidup bujang di semenanjung ni . tak terasa rizqy besar sudah kan .. nda sabar betul jumpa durang semua ..


cerita yang di sini lain .. sedih pulak nak tinggalkan tempat aku praktikal ni . macam-macam kenangan aku di sini . macam-macam jugak kerenah kawan yang aku baru kenali .. sudah minggu ni last week . tak pasti lagi aku dapat jumpa mereka lagi atau tak .. Tuhan seja yang tau . kalau diberikan kesempatan jumpa diorang lagi, aku bersyukur sangat .
ni laporan yang banyak tipu ~ ahaha


peace ~

2 comments:

Leods said...

All the best ! ^,^ bestkan kenal banyak orang hihi

cik fadh said...

suami, ayah yg tabah ;)